bebisen.com - Sidan om lilla Nova!

bebisen.com - Sidan om lilla Nova!

Uppdatering...

BebisPosted by Andréa Wed, March 31, 2010 07:31

Förra måndagen ringde jag till barn för att höra hur länge vi hade kvar tills vi skulle få komma in med Nova. Det visade sig då att hon stod i kö för läkartid i maj (!!!). Eftersom att jag inte ville acceptera det bad hon mig att gå till bvc och få en akutremiss. Sagt och gjort och i onsdags förra veckan fick Nova träffa en läkare på barn.

Det var fruktansvärt skönt att komma dit, att få känna att de faktiskt lyssnade på oss och verkligen undersökte Nova. I alla fall så fick vi fortsätta med medicinen hon fått sedan december (pulmicort) plus att vi fick en medicin i tillägg som ska förstärka pulmicortens effekt. Ska på återbesök om 3-4 veckor och har lillgumman inte blivit bättre då så ska hon undersökas för ny diagnos.

Läkaren vi träffade tyckte dock inte att Nova lät tät i luftrören utan det var egentligen bara slem. Det tyder då i första hand inte på astma, men å andra sidan är det väl kanske konstigt att ha slemhosta i ett halvår..? Jag tycker ju att pulmicorten borde gett verkan redan om det nu är den medicinen som hon ska ha...ska bli spännande att se hur detta utvecklar sig.

Lillgumman fick dessutom ögonfluss förra veckan också, men den var borta på några dagar tack och lov!

Just nu är hon bättre - ingen feber, mindre hosta på nätterna och aptiten är tillbaka. Men det eviga rosslandet och en del av hostan verkar inte vilja släppa taget.

Nu har hon fått påsklov, nästa vecka ska hon vara på dagis 2 dagar och sedan drar vi till fjällen med Nina, Henke och Milton. Ska bli riktigt skoj!

Över påskhelgen kommer vi mest bara att vara häromkring, ska på 60års-kalas på långfredagen och i övrigt hoppas vi på skoterväder!

Sixten säger hej!

En liten sjukling...

Ikväll ska vi på 30årskalas! Grattis Nina!

Kram

  • Comments(0)//www.bebisen.com/#post308