bebisen.com - Sidan om lilla Nova!

bebisen.com - Sidan om lilla Nova!

Full rulle!

BebisPosted by Andréa Sat, November 13, 2010 14:44

Hej!

Tänkte att det kanske är dags att uppdatera lite här...

Full rulle är bara förnamnet på hur det är nu för tiden med husbygge, försäljning av hus, jobb, graviditet och lillgumman. Tack gode gud för att det är roligt också!

Vi har i veckan haft visningar på huset och förhoppningsvis så får vi det sålt snabbt så att vi kan börja slappna av lite. Det är ett heltidsjobb att hålla huset fint för visning. Nä, tacka vet jag dammråttor i hörnen =)

Om någon skulle ha råkat missa det så ska vi bygga hus i Baggböle! Huset kommer den 7:e december, inte länge kvar alls...det är så himla spännande. Garaget bygger vi själva (inte vi som i jag då...haha). Ett stort stort tack till våra pappor som hjälper till, guld värt!

Jag har nu rullat in i vecka 31 i graviditeten och det känns faktiskt så - som att jag rullar! Har gått upp 12 kg och det är tungt, men också mysigt såklart! Från och med den 1:a december har jag fått beviljat havandeskapspenning. Känns helt perfekt! Då ska jag och Nova passa på att mysa med julbak och så.

Nova - min lilla tös som är så stor nu! Pratar hela meningar och är så klok och förståndig. Hon har såklart även sina trotsdagar då hon varken lyssnar eller hör och det är inte alltid lätt att uppfostra, man måste ju helt enkelt välja sina strider.

Idag har vi varit till Nina och Thomas - tack för god lunch! Nova ligger fortfarande i vagnen och sover, därav lite tid över för mig att sitta här.

Nä, ska försöka ta nån ny magbild och lägga in oxå! Har faktiskt tagit vecka för vecka men inte lagt in dem på datorn än bara, det är alldeles för långt upp på övervåningen för att jag ska orka hämta sladden...haha!

Hoppas ni har en fin helg!

  • Comments(4)//www.bebisen.com/#post335